18-21 maj: Välkommen till Konstrundan 2023

Torsdagen den 18 maj till och med söndagen den 21 maj kl 11 – 17 är Ateljé Gebbe öppet för besök. Konstrundan 2023 startar nu! Alltid Kristi himmelsfärdshelg och för drygt tjugonde året.

För dig som inte varit hos oss tidigare kan jag berätta att Ateljé Gebbe och konstnären Gebbe Björkman finns centralt vid Ödeshög torg, i backen upp mot kyrkan. Du kan knappast missa det, särskilt inte under Konstrundan då skyltar och flaggor finns överallt.

Ateljén är stor och ljus med galleridel och verkstad. Under Konstrundan är du välkommen att titta in i alla skrymslen och vrår.

Vi tar emot er med glädje och värme och hoppas att ni får en rofylld och upplevelserik stund tillsammans med mig, konstnären Gebbe, hustru Ulla och någon av våra tre döttrar Hanna, Emma, Karin och kanske några barnbarn på köpet. Vi är alla glada att få hjälpa dig tillrätta och svara på dina frågor. 

Du kommer att finna många ny verk. I år har jag satsat extra mycket på oljemåleriet och kan presentera målningar också i stora format. Akvarellerna har fått stå tillbaka lite detta år, mest beroende på en prioritering, då jag har genomgått två stora operationer under 2022-2023 och alltså inte hunnit med allt som jag önskat.

Än en gång vill vi nu hälsa er varmt välkomna också till Ateljé Gebbe, Nr 2, på Konstrundan under 2023.

För mer information finns här länken till Omkulturs hemsida där du kan ta del av hela vårt arrangemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *