Boka in ett besök på Heda marken lördagen den 1 juli

Imorgon, lördag den 1 juli, händer det igen. Den genuina och fina hantverksmarknaden i Heda öppnar kl 10.00. Det blir vad jag förstår den 30:e gången i ordningen och jag har varit med från allra första stund, t o m under det första planeringsstadiet, då för snart ett halvt liv sedan.

Ett år endast har jag missat. Det var när en av mina tre döttrar bestämde sig för att gifta sig just den 1 juli, det återkommande  datumet för Heda marknad. Annars är det så att jag varje år har funnits på plats med min disk belamrad av kort, brickor, muggar och små konstverk bland mycket annat, som med hjälp av hela min härliga familj brukar hitta hem till alla er besökare på lätta fötter.

Det där med de ”små konstverken” har blivit min signatur under Heda marknad. Jag sitter och målar publikt på plats, direkt och ärligt, helt utan skrupler och ångest. Det brukar vara mycket uppskattat att få vara med på den resan. 

”På hemliga vägar” – Marknads målningar i akryl under Heda marknad 2023.

I år har jag ett tema som jag kallar ”På hemliga vägar”. Stigar och vattenstråk bär genom improviserade landskap. De är målade i akryl och säljs i en enkel men vacker vit ram för blyga 600 kr – att ta med hem som minne eller blivande present.

Jag håller alltid ett lite extra lågt pris på Heda marknad. Bara så att du vet!

Vi ses imorgon. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *